İçeriğe geç

KIŞ SPORLARI

Kış mevsiminin soğuk hava, kar, buz, ulaşım zorluğu gibi olumsuz yönleri olduğu kadar keyfinize keyif katacak eğlenceli aktiviteleri yapabilmenizi sağlayan bir yönü de var. Aksiyon, heyecan, eğlence… Birçok duyguyu tadabileceğiniz spor aktiviteleri ile kış, sevenlerinin iple çektiği bir mevsim. Birkaç kış sporunu sizler için sıraladık.

Kayak

Konu kış sporlarına gelince akla ilk gelenlerden biridir yani baş tacıdır kayak. Alp disiplini, serbest stil, kayakta atlama ve  kuzey kombine gibi alt dallara ayrılsa da verdiği heyecanın, eğlencenin vazgeçilmezliği hiç değişmez.

kayak sporu ile ilgili görsel sonucu

Snowboard

Özel boardlar ile karların üzerinde özgürce kaymak, kış için güzel bir ilk adım olabilir. Deneyen herkesin beğenisini kazanacak eğlenceli bir spordur.

snowboard ile ilgili görsel sonucu

Kar Motoru Yarışları

Motor ve kar aşıklarının bu buluşması gerçekten eğlenceli ve bol heyecanlı bir sporu ortaya çıkarmıştır. Belirli bir güzergahta hazırlanmış pist üzerinde gerçekleşen bu yarışlar biraz maliyetli olabilir.

kar motoru yarışları ile ilgili görsel sonucu

Kar Raftingi

Rafting zevkini birde kışın karda deneyin. Tıpkı su üzerinde olduğu gibi kar üzerinde de şişme botlarla rafting yapabilirsiniz.

kar raftingi ile ilgili görsel sonucu

Buz Pateni 

Mevsimi olmayan bir spor olsa da yer verelim. Özel patenleri ile buzun üzerinde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. İlk denemeniz ise dikkatli olun, düşe kalka eğlenmenize devam edin.

buz pateni ile ilgili görsel sonucu

Mercedes binek araçları(E-S Class), otobüsleri, minibüs, midibüs ve vito araçları ile sizlere 1997’den beri hizmet veren güvenilir bir marka olan Vip Vito Transfer‘in kalitesiyle tanışmak için acele edin. Lüks araçlarda seyahat etmenin keyfini uygun fiyatlara yaşayabilirsiniz. Birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikteki hizmetlerinden yararlanmak için 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezini arayabilir veya buraya tıklayarak adresini ziyaret edebilirsiniz. Konforlu ve bakımlı bir seyahat için profesyonel bir markayı seçin.

Ayrıca Bakınız:

KIŞ TATİLİ İÇİN YER ÖNERİLERİ

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir