İçeriğe geç

ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJLARI

İnsanoğlunun zaman içerisinde değişen ihtiyaçlarına yanıt verebilme amacıyla geliştirilen hizmetler farklı alanlarda ve farklı dallarda özellikler göstermektedir. 1997 yılından beri ulaşım sektöründeki ihtiyaçları mercek altında tutarak, birçok değişim ve gelişime öncü olan Şahinoğlu Group ulaşım sektörünün yanı sıra farklı birçok alanda da başarıyla hizmet vermektedir. Ucuz fiyata uçak bileti satın alımlarınızda(Biletcepde, Acilebilet), tatiliniz için konforlu bir otel arayışınızda(TatildeFark) ,vize işlemlerinizde(BulgaristanVizecisi) veya YHT biletleriniz de(YHT Bileti) sizlere kaliteli bir hizmet sunan Şahinoğlu Group, Vip Vito Transfer markasıyla da başarıyı yakalamıştır.

Araç kiralamak günümüz hizmetleri arasında sıkça tercih edilen bir hizmet olmakla beraber ulaşımla ilgili birçok konuda tasarruf etmenizi de sağlayan bir hizmettir. Araç sahibi olmak yanında kasko, sigorta, kış lastiği, yakıt ve daha birçok dert getirecekken sadece araç kiralayacak uygun fiyata bunların hepsine istediğiniz sürece sahip olabiliyorsunuz. Araç kiralamanın avantajlarını şöyle sıralayabiliriz;

  • Aracın sigortası ve kaskosu yapılmıştır.
  • Mevsim şartlarına uygun önlemler alınmıştır, kış ise kış lastiği takılmıştır.
  • Yolda kalma durumunda her türlü yol yardımı desteği alabilirsiniz.
  • Kişi sayısına uygun kapasitede araçlarla seyahat edebilirsiniz.
  • Kiraladığınız aracın bozulmasına karşı farklı bir araçla mağduriyetiniz giderilir.

şoförlü araç kiralama ile ilgili görsel sonucu

Tüm bunlar içerisinde bulunduğumuz teknoloji çağı sayesinde bir tık uzağınızda. Ana sayfamızdaki sorgulama motoru ile isteğinize ve bütçenize uygun aracı seçebilirsiniz. Kişisel olarak araç kiralamanızın yanında, şoförlü araç kiralayabilir; toplantı, fuar, konferans gibi işlerinizde özel transfer hizmeti alabilir, ilk defa geldiğiniz veya aracınızı götürmek istemediğiniz şehirlerde havalimanı transfer hizmeti alabilirsiniz. Daha birçok alanda hizmet veren Vip Vito Transfer markasının tecrübeli ekibiyle tanışmak için acele edin. Kaliteli ve güvenli bir seyahat hizmeti almak için 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Daha detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ve HAVALİMANI TRANSFER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir