İçeriğe geç

İZMİR ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA ve HAVALİMANI TRANSFER

Gerek günümüzde gerekse geçmiş de farkını ortaya koymuş ve eminiz ki gelecekte de koyacak olan şehir… İzmir.

Türkiye’nin, İstanbul ve Ankara’dan sonra üçüncü önemli metropol şehridir. İşlek bir ticaret ve fuar trafiğine sahip olması uluslararası önemini arttırıyor. Ülkedeki büyük liman şehirlerinden biridir de aynı zamanda.  Liman şehri olması sanayi, ekonomi ve ulaşım gibi benzeri alanlarda gelişmesini sağlamış ve bölgenin ticaret merkezi olmasına katkıda bulunmuştur. Her sene uluslararası fuarlara ev sahipliği yapması da en az kültür turizmi kadar kongre turizmininde gelişmişliğini gösteriyor.

İklimi ve coğrafyasından bahsetmek gerekirse sahip olduğu Akdeniz iklimi nedeniyle yazları sıcak ve kura kışları ılık ve yağışlı geçirir. Her Ege şehrinde olduğu gibi İzmir’de de turist izdihamı yaşanmakta. Yerli ve yabancı birçok turistin tatil tercihlerinde ilk sıralarda oynayan doğa harikası şehirlerimizden biridir.

Birçok farklı deneyimi yaşayabileceğiniz; insanıyla farklı, boyozuyla farklı, deniziyle farklı bu şehirde küçük bir tatil bile moralinizi zirveye çıkaracaktır.

İster iş için ister tatil için gidin İzmir’in farkını her türlü görecek ve hissedeceksiniz.

Gezilecek Bazı Yerler

  • Bergama
  • Kemeraltı Çarşısı
  • Agora Açık Hava Müzesi
  • Smyrna Antik Kenti
  • Saat Kulesi
  • Çarşılar
  • Tarihi Asansör

Bizde, böyle kusursuz bir şehirde kusursuz bir ulaşım imkanıyla sizleri karşılıyor ve araç kiralama, transfer gibi seçenekler sunuyoruz. Gün boyu araç kiralayabilir yada belli bir süre içinde şoför eşliğinde hizmeti verdiğimiz Tahsis Hizmetimizi deneyebilirsiniz. Havalimanı-varış noktası, kalkış noktası-havalimanı şeklindeki transfer seçeneğimizden de yararlanabilir ve seyahatinizin ulaşım kısmını dert etmeyi bit kenara bırakmış olursunuz.

Uygun fiyata lüks araçlarda seyahat etme şansını kaçırmayın ve bize ulaşın.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir