İçeriğe geç

ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANI TRANSFER

Ankara birçok alanda kendini geliştirmiş ve değerini ortaya koymuş merkezi bir şehrimizdir. Merkezi konumu onu başkent yapmış, başkent olmasıyla da siyasal önemi artmıştır.  Bunun yanı sıra kendi kültürüyle de yerli yabancı herkesi karşılayan samimi insanlarıyla akılda kalıcı bir zaman geçirmenizi sağlayan şehir ülkenin gelişmiş üç büyük şehrinden biridir. Yüz ölçümü olarak da Türkiye’nin üçüncü büyük şehri olmasıyla bilinen başkent her yıl binlerce ziyaretçisine kucak açıyor.  Anıtkabirin şehre kattığı değer ise her sene Ulu Önder Atatürk’ü görmek için yüzlerce vatandaşı kendine çekiyor. Bunların yanı sıra şehirdeki siyasi trafik ve kendi içinde ki yerel trafiği onu canlı tutuyor. Gezilecek fazlaca müze ve sergi ile sanatsal yönünü de ortaya koymakla kalmayıp kendini daha birçok alanda geliştirmeye, fark yaratmaya devam ediyor.

Fakat yoğun nüfuslu illerimizin büyük sorunlarından biri olan trafikle, Ankara’da savaşmaktadır. İster iş için ister ziyaret için, Ankara’da bulunma sebebiniz ne olursa olsun bu trafikten etkilenmemek adına siz yolcularımıza transfer hizmeti sunmaktayız.

Şehrin kalabalığı dışında kendi kalabalık trafiğiyle de başkentteki canlılığı koruyan Esenboğa Havalimanı’na gidiş gelişlerinizde sizlere sunduğumuz hizmetin sonucu olan memnuniyetinizi de şimdiden garanti ediyoruz.

Havalimanı, Ankara’yı her sene karşıladığı binlerce yolcu ile hem dünyaya hem de diğer illerimize bağlamaktadır. Ankara’nın şehir merkezine 28 kilometre uzaklıkta Ankara ve Çubuk arasında yer almaktadır. Yapılış tarihi 1955 olsa da artan ihtiyaca karşılık vermek amacıyla 2006’da yenilenmiştir. Ankara içi ulaşımınızda sizler için sunduğumuz transfer hizmetiyle istediğiniz A ve B noktaları arasında lüks araçlarımız ve seçkin personellerimizle güvenli bir yolculuk yaşayabilirsiniz. Uygun donanımlara sahip çalışma arkadaşlarımız sizlere eşlik ederken bavulunuzu bile dert etmeyeceksiniz. Bakımlı araçlarımızla konforlu bir ulaşım sizleri bekliyor. Aracınızı seçmek ve iletişime geçmek için elinizi çabuk tutun. Vip Vito Transfer

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir