İçeriğe geç

HAVALİMANI TRANSFER

Havalimanı transfer hizmeti almak artık hem daha popüler hemde daha kolay. Uçak saatiniz ne olursa olsun araç arama derdinden kurtulacaksınız çünkü transfer firmalarının 7/24 hizmet anlayışıyla her ihtiyacınız olduğunu anda havalimanı transfer hizmeti alabileceksiniz. Farklı şekilde verilen bu hizmet havalimanından ayrılma veya havalimanına gidiş temelinde işler. Shuttle veya özel olarak iki farklı şekilde bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Shuttle transfer ile farklı kişilerinden oluşan bir grup arasında seyahat edersiniz. Özel transfer sayesinde ise kendi grup seyahatinizi veya kişisel seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vip Vito Transfer firması tarafından da verilen bu hizmet sayesinde kaliteli bir transfer geçirebilirsiniz. Tecrübeli bir kadro ile çalışan ve sürekli gelişim ve değişim içersin de olan yapısı sayesinde dinamik ve esnek hizmetler alabilirsiniz. Uygun fiyatlarla lüks araç deneyimi yaşamak için acele edin. Geniş ve kaliteli araç filosu ile her kapasite de ve ihtiyaçta yolcuya cevap verebilecek bir düzeydedir. Araç listemizin kısa bir özeti aşağıdadır.

  • Mercedes E Class
  • Mercedes S Class
  • Mercedes Vito
  • Mercedes Otobüs-Minibüs
  • Sultan Otokar Midibüs
  • Renault Fluence

Tüm bu araçlarla ve daha fazlasıyla ister havalimanı transfer ister şoförlü araç kiralama isterseniz de firma bünyesindeki diger hizmetlerden (liman transfer, grup transfer, zırhlı araç kiralama, zırhlı ve korumalı araç kiralama vs.) yararlanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken buradaki iletişim bilgileriyle kaliteli bir hizmete ulaşmak olacaktır. Keyifli yolculuklar.

Ayrıca bakınız:

ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir