İçeriğe geç

ESENBOĞA HAVALİMANI TRANSFER

Esenboğa Havalimanı, Türkiye’nin başkenti Ankara’da, 1955 yılından beri uluslararası hizmet veren bir havalimanıdır. Şehir merkezinin 28 kilometrelik kuzeyinde bulunan havalimanı, Akyurt ve Çubuk ilçeleri sınırları arasındadır. İç hatlat, dış hatlar ve kargo terminali bulunmakla beraber duty free, restoran, cafe, mescid, revir, eczane gibi alanlara da sahiptir.

Gerek siyasi yaşamın yoğunluğu gerekse şehrin güzelliğinin yerli yabancı birçok turisti çekmesi nedeniyle ulaşım konusunda yoğun bir şehirdir. Bunun sonucu olarak havalimanlarında da yüksek oranda bir yoğunluk söz konusudur. Yolculuk öncesi veya sonrası ekstra ulaşımla uğraşmamak, uçağı kaçırma riskini sıfıra indirmek, yorgunluktan kaçınmak isteyenlerin başlıca seçeneklerinden biride havalimanı transfer hizmeti almaktır.

Vip Vito Transferin sıkça tercih edilen hizmetlerin arasında olan havalimanı transfer hizmeti, Türkiye’nin birçok şehrinde olduğu gibi Ankara’da da sunulmaktadır. Alınmak istediğiniz yerden havalimanına veya havalimanından gitmek istediğiniz yere, konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Esneklik sunan hizmetlerimizde iptal ve değişiklik yapma şansınız olduğundan hizmetinizi dahada kişiselleştirmiş olursunuz. Özel hissetmek ve özel bir seyahat deneyimi yaşamak istiyorsanız tecrübeli bir transfer firması olan Vip Vito Transfer ile yola çıkın.

Araç seçeneklerimizin birkaçı aşağıdadır. Araçlar hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Mercedes E Class
  • Mercedes  S Class
  • Mercedes vito
  • Mercedes otobüs
  • Sultan Otokar midibüs
  • Renault Fluence

Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgilendirilmek için 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya buraya tıklayabilirsiniz.

Ankara Esenboğa Havalimanı ana sayfası için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFER

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir