İçeriğe geç

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI TRANSFERİ

Sabiha Gökçen Havalimanı uluslararası bir öneme sahip olan ve yüksek kapasitede yolcuyu ağırlayabilen bir havalimanıdır. Adını saygıdeğer bir kadın olan ilk pilot Sabiha Gökçen’den almıştır. 2001 yılında hizmet vermeye başlayan havalimanının kapasitesi 25 milyondur. İç, dış ve kargo terminali olmak üzere birçok terminal binasına sahiptir. Duty free, cafe, araç kiralama ofisleri, mescid, mağaza, eczane, restoran gibi birçok sosyal alanıda bünyesinde bulunduran havalimanı Pendik konumunda bulunmaktadır.

Havalimanına ulaşım genellikle transferlerle sağlanmaktadır. Shuttle ve özel olmak üzere iki farklı şekilde transfer olanağı olan havalimanı transfer hizmetini tecrübeli ve köklü firmaları tercih ederek alabilirsiniz. Bu firmalardan biri olan Vip Vito Transfer ise uzun süredir ulaşım konusunda kaliteli hizmet sunmaktadır. Farklı kapasitelerdeki araçlar ile kişisel veya grup seyahatlerinizi dert etmeyeceksiniz. Genel olarak trafik stresinden ve yolculuğun getirdiği yorgunluktan kurtulmanızı sağlayan bu hizmet sıkça tercih edilen ve gün geçtikçe popülerliğini arttıran bir hizmet olmuştur.

Vip Vito Transfer ile ekonomik ve kaliteli seyahatin kapılarını sonuna kadar açabilirsiniz.Sabiha Gökçen Havalimanından, sıkça tercih edilen yerler olan Taksim, Beyazıt, Fatih, Beşiktaş, Kadıköy gibi merkezi noktaların yanı sıra İstanbul’un tüm bölgelerine transfer hizmeti alabilirsiniz. Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito, Renault Fluence, Mercedes otobüs, Sultan Otokar, minibüs, midibüs ve daha fazla, farklı, konforlu ve kaliteli araçlardan oluşan filo hakkında detaylı bilgiler için 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezini arayabilir yada buradaki linke tıklayarak diğer iletişim adreslerimizi öğrenebilirsiniz.

Ek Bilgiler:

Sabiha Gökçen Havalimanı Web Sitesi için tıklayınız.

Sabiha Gökçen Havalimanı Uçuş Bilgi Ekranı için tıklayınız.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yolcu Hakları için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

3. HAVALİMANI HAKKINDA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir