İçeriğe geç

İSTANBUL’DAKİ HAVALİMANLARI REHBERİ

İstanbul’un büyüklüğü ve karmaşıklığı herkes tarafından bilinir. Gerek şehirde yaşayanlar gerekse ziyarete gelenlerde bu durumdan her zaman etkilenir. Ulaşımının karmaşıklığı, trafiğinin yoğunluğu, caddelerinin kalabalıklığı… Uzun uzadıya sıralayabileceğimiz bu listeyle sizleri sıkmak istemeyiz. Kaldı ki İstanbul’da kaybolmanızı da istemeyiz.

Gelişen ekonomisi ve kültürel yapısı ile her zaman ilgiyi üzerinde tutmayı başaran İstanbul, kültür turizminde, kongre turizminde ve daha birçok turizm türünde farkını ortaya koymayı başarmıştır. Her sene birçok uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapması, büyük markaların en verimli noktalarından biri olması ve birçok teknoloji devinin Türkiye’ye İstanbul üzerinden ulaşmasıyla da bu farkını destekleyebiliriz.

İstanbul’a ulaşım şehirler arası otobüslerle sağlanabileceği gibi, tren ve uçaklarla da sağlanabilir. Her şehirden otobüs seferleri düzenlenmesinin yanı sıra Yüksek Hızlı Tren seferleriyle de ulaşabilirsiniz. Yüksek Hızlı Tren konusunda detaylı bilgi tıklayınız.

İstanbul, sınırları içerisinde iki havalimanı bulunmaktadır. Bunlar,  Avrupa yakasında bulunan Atatürk Havalimanı ve Anadolu yakasında Sabiha Gökçen Havalimanıdır. Her iki havalimanıda iç ve dış hatlara sahip olup yoğun yolcu trafiğine de sahiptirler.

atatürk havalimanları ile ilgili görsel sonucu

İstanbul Atatürk Havalimanı, şehrin ilk havalimanıdır. Yeşilköy’de bulunduğu için ilk olarak Yeşilköy Havalimanı olarak hizmete açılmıştır. İçerisinde iç ve dış hatlar terminallerinin yanı sıra kargo terminali ve genel havaccılık terminali de bulunur. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, şehrin ikinci havalimanıdır. Pendik sınırları içerisinde bulunan havalimanı adını Türkiye’nin ilk kadın pilotundan almaktadır.

sabiha havalimanları ile ilgili görsel sonucu

Havayolları ulaşımı, insanlara sağladığı kolaylıklar sayesinde artık dahada tercih edilen bir ulaşım şekli olmuştur. Sektörün gelişimi yanında birçok yenilik ve hizmet anlayışı daha getirmiştir. Havalimanı Transfer hizmeti de bunlardan biri olmuştur. Havalimanında sizleri karşılayan, istediğiniz noktaya varmanızı sağlayan veya belirlediğiniz bir noktadan sizleri alarak havalimanına zamanında ulaşmanızı amaçlayan bu hizmetle toplu taşıma araçlarında vakit kaybetmeyecek veya taksilere dudak uçuklatan ücretler ödemeyeceksiniz.

Vip Vito Transfer markası da diğer hizmetlerinin yanı sıra havalimanı transfer hizmeti de sunuyor. Kısa sürelide olsa havalimanı yolculuklarınızı verimli ve güvenli hale getirmeye çalışıyoruz. Bizleri tercih ederek Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes Vito, Renault Fluence gibi birçok lüks araca uygun fiyatlarda ulaşabilirsiniz. Araç listemizi görmek için tıklayınız.

İletişim için detaylı bilgiler burada

Ayrıca Bakınız:

HAVALİMANI TRANSFERDE VİP VİTO TRANSFER FARKI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir