İçeriğe geç

UCUZA UÇAK BİLETİ ALMANIN YOLLARI

Havayolu ulaşımı birçok kişi tarafından sıkça tercih edilen bir ulaşım yolu olmakla beraber, yapılan araştırmalarla en az kaza oranına sahip ulaşım türü olduğu da kanıtlanmıştır. Zaman kazandırması dışında doğru zamanlarda alınan biletlerle daha ucuza seyahat etme imkanı da bulabilirsiniz. Sizlere yardımcı olması için birkaç ipucu sıraladık.

Geniş Tarih Aralığı

Tatile çıkacağınız tarihe bir sınırlama getirmeyin. Tatilinizden kaçırmayacak kadar ama geniş bir aralıkla hafta içine örneğin özellikle salı ve çarşamba günlerine veya kampanya dönemine denk getirdiğiniz biletleriniz daha tasarruflu olacaktır.

Erken Planlama

Tatilinizin planını erkenden yaptıysanız biletinizi de erkenden alabilir ve bu sayede düşük fiyatlarla seyahat edebilirsiniz.

Arama Motorlarını Sorgulayın

Birçok sitenin arama motorları sayesinde uygun fiyata uçak biletleri bulabilirsiniz. Uçuş tarihinize uygun filtrelerle sorgulama yapabilir biletler arasında karşılaştırma yapabilirsiniz. Biletcepde ve Acilebilet gibi uzun zamandır bu alanda hizmet veren sitelerden sorgulama yapabilirsiniz.

Gece Yolculukları

Geceleri seyahat etmekten herkes hoşlanmaz ama sizin için bir sıkıntı yoksa bu fırsatı da değerlendirebilirsiniz.

Farklı Havalimanları

Uçak bileti fiyatları havalimanlarına göre de farklılıklar göstermektedir. Merkezi ana havalimanları dışında alternatif ve uygun fiyatlı havaliamnlarını araştırarak seçebilirsiniz.

Havayolları Mailleri

Belli dönemlerde havayolu firmaları üyelerine kampanya mailleri atar. Bu mailleri takip ederek daha ucuza uçak bileti alma şansını yakalayabilirsiniz.

Vip Vito Transfer firması olarak uzun zamandır havalimanı transfer hizmeti vermekte ve ulaşım sektöründeki her türlü yenilik ve gelişime ayak uydurarak varlığımızı sürdürmekteyiz. Gideceğiniz şehrin trafiğinde yalnız kalmak istemiyorsanız transfer hizmeti alarak uçak yolculuğu öncesi veya sonrası kendinizi yormadan seyahat etmiş olursunuz. Kaliteli bir seyahat hizmeti almak için detaylı iletişim bilgilerimiz buradadır.

Keyifli uçuşlar…

Ayrıca Bakınız:

3. HAVALİMANI HAKKINDA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir