İçeriğe geç

TÜRKİYE’DEKİ KOYLAR

Türkiye birbirinden güzel birçok cennet gibi koya ev sahipliği yapmaktadır. Sizleri masmavi sularda keyif yapmaya, güneşin altında gevşemeye çağıran bu koyların çağrısına kulak verin. Her sene birçok insan tarafından ilgi gören bu doğa harikalarında keyif yaparak yüzmek sizi de mutlu edecektir. Kendinizi şımartmak için fazla beklemeyin. Listemize göz atıp istediğiniz koyu seçin yeter.

Gideros Koyu, Kastamonu

Kastamonu’da bulunan bu sıcacık koyun maviliklerine bayılacaksınız. Balık tutmak, yüzmek, güneşlenmek gibi birçok aktivite ile kendinizi şımartabilirsiniz. Sakinliğinde huzur bulacağınız bu koyu ziyaret etmek için acele edin.

Gideros Koyu, Kastamonu ile ilgili görsel sonucu

Aya Yorgi Koyu, İzmir

Çeşmeden 1 kilometre uzaklıkta bulunan bu koy güzelliğiyle oldukça ilgi gören bir yer. Lüks plajları ile sizleri bekleyen koyda doyasıya müzik dinleyip eğlenebileceğiniz birçok işletme mevcut.

Aya Yorgi Koyu, ile ilgili görsel sonucu

Kargı Koyu, Muğla

Muğla’nın cennet gibi koylarından biri olan Kargı Koyu, Datça’ya 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Yazın yüzerek stres atabileceğiniz koyda kışın ziyarete giderseniz size sakinlik ve huzuru getirecek doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

Kargı Koyu ile ilgili görsel sonucu

Adrasan Koyu, Antalya

Antalya-Kaş yolunda bulunan ve Antalya’ya 75 kilometre uzaklıktaki bu koyda yeşilin ve mavinin tadını çıkarabilir, sakin bir tatil geçirebilirsiniz.

Adrasan Koyu, Kumluca, Antalya, ile ilgili görsel sonucu

Bademli Koyu, İzmir

Dikili merkeze 10 kilometre uzaklıktaki koy beyaz kumları ve masmavi deniziyle sizleri kendine hayran bırakacaktır. Pek bilinmemesi yazın bile sakinliğini korumasına neden olmaktadır. Sizde bu doğal güzelliği ilk keşfedenlerden olun.

Bademli Koyu, Dikili, İzmir ile ilgili görsel sonucu

Cennet Koyu, Muğla

Eğer Bodrum’a gidecek olursanız bu koya uğramadan dönmeyin deriz. Göltürkbüküne birkaç kilometre uzaklıktaki Cennet koyu ulaşım açısından zor gidilen bir yer olduğundan sakinliğini korumaktadır.

Cennet Koyu ile ilgili görsel sonucu

Hisarönü, Muğla

Konu koylar olur da Muğla’dan kısaca mı bahsedilir. Başlı başına koy cenneti olan Muğla Hisarönü gibi büyüleyici bir güzelliğe de ev sahipliği yapıyor.Muğla-Datça yolu üzerinde bulunan bu büyüleyici güzelliğe uğramadan yaz sezonunu kapatmayın.

İlgili resim

Vip Vito Transfer markası olarak sizleri isterseniz havalimanından alarak istediğiniz herhangi bir varış noktasına bırakıyoruz isterseniz de şehir içi gezilerinizde sizlere araç kiralama hizmeti sunuyoruz. Lük araçlarda uygun fiyatlara seyahat etme imkanını kaçırmamak için bizimle hemen iletişime geçin.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir