İçeriğe geç

TÜRKİYE’DEKİ GÖLLER

Türkiye’de doğal ve birbirinden güzel birçok göl bulunmaktadır. Her sene doğa aşığı birçok kişiye kucak açan ve güzelliğiyle büyüleyen bu gölleri görmeden tatilinizi bitirmeyin deriz. Göl kenarında yapacağınız doğa yürüyüşü, piknik veya kamp gibi aktivitelerle kendinizi şımartabilir ve özgürlüğün tadını çıkarabilirisiniz.

Karagöl-Artvin

Artvinin gözbebeği ve doğa harikası olan bu göl Şavşata 25 kilometre uzaklıkta kalmaktadır. Sizlere unutulmaz bir manzarada doğa yürüyüşü yapma imkanı veren Karagöl’e aşık olacaksınız.

Ulaşım:Şehirler arası otobüslerle ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Şehirde havalimanı bulunmamaktadır.

karagöl artvin ile ilgili görsel sonucu

Yedigöller-Bolu

Dört mevsimi de büyüleyici manzaralarla yaşayan Yedigöller huzuru ve sakinliği iliklerinize kadar hissedebileceğiniz yerlerden biri sadece. Bolu’ya yolunuz düşerse Yedigöller ve Abant Gölüne gitmeden ayrılmayın sakın.

Ulaşım: İstanbul-Ankara arasında bulunduğu için birçok otobüs seferininde uğradığı şehirde havalimanı yoktur. En yakın havalimanı Kocaeli Cengiz Topel Havalimanıdır.

yedigöller ile ilgili görsel sonucu

Van Gölü-Van

Türkiye’nin en büyük gölünde yüzmek farklı bir deneyim olacaktır eminiz. Göl kenarında piknik yaparken sırtınızı Van’ın görkemli sıradağlarına yaslayabilirsiniz.

Ulaşım: Türkiye’nin birçok şehrinden otobüs seferleri vardır. Van’da Ferit Melen Havalimanı bulunmaktadır.

van gölü ile ilgili görsel sonucu

Sapanca Gölü-Sakarya

Sapanca Gölü İstanbul’a olan yakınlığı sayesinde çalışan birçok insanın kısa tatil hayallerini süslüyor. Sizi sıkıcı iş hayatından kısa bir süreliğine de olsa çıkaran bu göle gidip huzurun tadına varabilirsiniz.

Ulaşım: İstanbul-Ankara arasında bulunan göle otobüslerle veya özel aracınızla rahatça ulaşabilirsiniz. Sakarya’da havalimanı bulunmamaktadır.

sapanca gölüne ulaşım ile ilgili görsel sonucu

Uzungöl-Trabzon

Her sene binlerce turisti kendine çeken Uzungöl’de yamaç paraşütü yaparak eşsiz manzaranın semalarında süzülebilirsiniz. Karadeniz’in gözde yerlerinden biri olan Trabzon’un havasını solumadan Karadeniz gitmiş olmazsınız.

Ulaşım: Birçok şehirden otobüs seferleri bulunmaktadır. Trabzon Havalimanı ile havayolu ulaşımı da sağlanmaktadır.

uzungöl ile ilgili görsel sonucu

Bafa Gölü-Muğla

Muğla’da tatilin tadı bir başka olduğundan eminiz ki yolunuz oraya düşecektir. Muğla-Aydın arasında bulunan Bafa gölünün manzarasını görmeden tatilinizi noktalamayın. Ege’nin en büyük gölü olan Bafa, Tabiat Koruma Alanı olarak da ilan edilmiştir.

Ulaşım:Otobüs seferleriyle ulaşabileceğiniz gibi, Milas-Bodrum Havalimanı ve Dalaman Havalimanlarından da ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

bafa gölü ile ilgili görsel sonucu

Hazar Gölü-Elazığ

Doğal bir sit alanı ola Hazar Gölü Türkiye’nin en derin göllerinden biridir. Dalış yaparak, farklı bir dünya olan su altının eşsiz zevkine varacaksınız. Aynı zamanda Hazar Gölü Plajında yüzerek kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

Ulaşım: Otobüs seferleriyle ulaşabileceğiniz şehirde Elazığ Havalimanıda bulunmaktadır.

Hazar Gölü ile ilgili görsel sonucu

Şoförlü araç kiralama, havalimanı transfer, grup transfer, liman transfer ve daha birçok ulaşım hizmeti sunan Vip Vito Transfer markasıyla seyahat etmenin size farklı bir yolculuk deneyimi yaşatacağından emin olabilirsiniz. Tecrübeli ve güleryüzlü çalışma arkadaşlarımız eşliğinde güvenle seyahat edebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklamanız yeterli.

 

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir