İçeriğe geç

Gece Kulüpleri Ve Eğlence Mekanları

Mikla Restaurant

The Marmara Pera Meşrutiyet Caddesi 15 Beyoğlu, İstanbul

Anjelique

Ortaköy, Beşiktaş

İstanbul’un ünlü restoran ve gece kulüplerinden. Hem dünya restoranı, hem gece kulübü olma özelliğinin yanı sıra Ortaköy’de Boğaz manzaralı konumu ile de en iyiler arasında yer alır.

Zelda Zonk Karaköy

Karaköy, Beyoğlu

Hotel Gradiva’nın içinde yer alan mekân, Haliç’i (altın boynuz) kucaklayan manzarası ile akşam yemeği yiyebileceğiniz hem de gecenin ilerleyen saatlerinde barında bir şeyler içip zaman geçirebilirsiniz.

Al Jamal

Demokrasi Parkı Yanı Maçka Şişli

Süslü yer sofraları, harem odaları, dansöz, Beyrut gecelerinin eğlencesi ve Lübnan mutfağının lezzetleri hepsi eğlencenize renk katacak. Orta Doğu kültüründen esinlenilmiş konseptini eğlence severlerle buluşturan mekânın dekorasyonu özel olarak dizayn edilmiş.

Chilai Bebek

Bebek

Üç katlı kaliteli bir yemek kompleksi; bünyesinde sushi bar, sanat galerisi, bistro, lounge, bar, fine-dining, pastane ve şarküteri bölümleri yer alıyor. Mekana özel kokteyller de mevcut teras katında içilebilir.

Reina

Ortaköy

Jennifer Lopez’den Paris Hilton’a, Bar Rafael’den Monica Cruz’a kadar pek çok yabancı konuğu ağırlamıştır. Karşısında ışıltılı bir İstanbul silueti, yanında ihtişamlı bir köprü ve önünde yakamozlu boğaz.

Sortie Nıght Club

Kuruçeşme

İlk günden beri iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlence anlayışı ile 4 mevsim çalışmalarına devam ediyor. Fransızca ‘Çıkış’ anlamına gelmektedir. Yaşamın yoğun temposundan kaçıp keyif çıkarabileceğiniz bir mekân.

360 İstanbul

Beyoğlu

Birçok uluslararası ödüle sahip olan mekân.  Mısır Apartmanı’nın en üst katında yer alıyor. 360 derece nefes kesen İstanbul manzarası eşliğinde, şarap, bar mönüsü ve mutfağından öğle ve akşam yemeği servis ediyor.

Cahide Cabaret

Maçka

Kendine özgü tarzı ve hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor. Dekoru ve leziz yemekleri ile geleneksel restorantlardan farklı konsepti bulunmakta. Alaturka,cazz müzik severlerin görmek isteyeceği mekanlardan.

Ulus 29

Ulus

Uluslararası misafirleri ve müdavimi haline gelmiş ünlüleriyle, dünyanın en ünlü ve en moda gece klüplerinden biridir.

Nardis Jazz Club

Galata

Gerçek anlamda bir jazz kulübü. Jazz eksenli yaratıcı müziğe yer verilen, müzik ve müzisyenin öne çıktığı kulüp rahatlığında doya doya yaşandığı bir mekan.

Mojo Beyoğlu

Beyoğlu

Gece hayatının kalbi Beyoğlu’nun ayrılmaz bir parçası. Bar, müzik ve hizmet kalitesinden ödün vermeden eğlencenin merkezlerinden olmaya devam ediyor.

Jolly Joker İstanbul

Beyoğlu Balo Sokak

Diğer adıyla Balans. Altyapı, teknik, akustik, hacim ve servis anlamında en donanımlı performans merkezi durumunda.

TAKSİM’DE GENÇLERİN UĞRAK MEKANLARI

45 Lik

Coop

Dorock Bar

Hard Rock Cafe

Hayal Kahvesi

İndigo

Jolly Joker

Kafe Pi

Roxy

Tektekçi

acilebilet web sayfamızdan alacağınız uçak biletleri ile İstanbul’un eğlence merkezlerin de hoş vakit geçirebilirsiniz.

vipvitotransfer sayfamızdan kiralayacağınız şöförlü araçlarımızla istediğiniz eğlence mekanına rahatlıkla ulaşımı sağlayabilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir