İçeriğe geç

EĞLENCELİ BİR KIŞ TATİLİ İÇİN

Kışın gelmesiyle beyaz aşıkları kendilerini en mutlu oldukları yere, zirveye attılar. Eline kayağı alan, o özgür duyguyu hissetmek için acele ediyor. Peki hazır bu kayak sezonu açılmışken kış tatilimizi nasıl unutulmaz kılarız.

Öncelikle ulaşım önemli bir detay. Özel aracınızla giderek zincir, valiz, trafik, yol zorluğu gibi sıkıntıları çekmek yerine bunlardan uzak, rahatlıkla gitmenin bir yolu var.

Ne mi? Kayak transfer hizmeti almak… Vip Vito Transfer tarafından Türkiye’nin bütün kayak merkezlerine sağlanan bu transfer hizmetini gönül rahatlığıyla uygun fiyata satın alabilirsiniz. Takılacak zincirden, valizlerin taşınmasına kadar her türlü detayla ilgilenecek tecrübeli bir çalışan eşliğinde üstelik yolcu sigortanızla seyahat edebilirsiniz.

Kayak yapmak için birçok ideal piste sahip olan kayak merkezlerinde ekipman kiralama olanağı ile birlikte doyasıya kayak yapabilir, bilmiyorsanız bile deneyimli eğitmenlerden kısa zamanda öğrenebileceğiniz pratik dersler alabilirsiniz.

Karın ortasında yemek yemek ayrı lezzetli ve eğlenceli ama sucuk ekmek yemek ayrı. Aileniz, sevgiliniz veya arkadaşlarınızla böyle bir ziyafet çekmeden kışı bitirmeyin.

Kış aktiviteleri olan; snowboard, kar motoru, kayak, kızak gibi aktiviteleri yapabileceğiniz gibi, kışın ortasında sıcağı bularak hamam, kaplıca, spa, sauna gibi aktivitelerle de kendinizi şımartmalısınız.

Akşam etkinliği olarak canlı müziğe giderek kışın pamuğu andıran görüntüsünü izleyebilir. Bu eşsiz manzarayı sevdiklerinizin sohbetleriyle taçlandırabilirsiniz.

EĞLENCELİ BİR KIŞ TATİLİ İÇİN ile ilgili görsel sonucu

Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, Sarıkamış, Palandöken, Erciyes, Ilgaz, Bansko gibi gerek yurt içi, gerekse yurt dışı hizmet verilen kayak transferi hizmetimizin detaylarını bu yazımızda okuyabilirsiniz.

Vip Vito Transferin Mercedes E Class, Mercedes  S Class, Mercedes vito, Renault Fluence, Sultan Otokar midibüs, Mercedes otobüs veya minibüsleriyle verdiği konforlu hizmetlerden yararlanmak için acele edin.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KAYAK

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir