İçeriğe geç

BURSA ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA VE HAVALİMANI TRANSFER

Türkiye’nin batısında Marmara’nın güneyinde yer alan ve ülkenin dördüncü metropol kenti olma unvanına sahip Bursa… Kültür alanında olduğu kadar ekonomi alanında da kendini göstererek gelişmiş modern yanını onu ziyaret herkese gösteriyor.

Bursa topraklarının %35’lik kısmını dağlar oluşturmakta ve bu durum kış turizminde söz sahibi olmasını sağlamaktadır. Her yıl kış aylarında kayak yapmayı seven, profesyonel olan veya merak eden herkesi dolu dolu karşılayarak her türlü deneyimi yaşatan bu şehir ziyaretçilerini kendine aşık etmeyi başarıyor. Bu keyfi size sunan Uludağ aynı zamanda Batı Anadolu’nun en yüksek dağıdır.

Tarihinin yedi bin yıl önceye uzandığını, Ilıpınar Höyüğü kazılarında görebiliyoruz.  Yapılan çalışmaların bir başka sonucu ise Bursa’nın kuzeyinde yer alan Demirtaş Höyüğü ve buradaki kase, testi ve küp malzemeleridir. Tarihin doğaya da  yansımış hallerini ulu çınarlarından anlamanız için Kavaklı Çınar, İnkaya Çınarı  ve Ağlayan Çınar gibi büyük doğa harikalarını ziyaret edebilir yıllara nasıl dayandıklarını görebilirsiniz.

İpek Yolu’nun üzerinde yer alması onu ekonomik ve kültürel anlamda şehri ilerilere taşımış durumda. El sanatlarına da önem veren Bursa’da hediyelik eşya tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz. İpek böcekçiliği de bir o kadar yaygın konumdadır.  Uluslararası Bursa Festivali ile kültür ve turizmini de geliştirmiş ve şuan ki halini almıştır.

Gezilecek Bazı Yerler

  • Ulucami
  • Uludağ
  • Bursa Teleferik
  • Gölyazı
  • Kültürpark

Her yıl Yenişehir Havalimanı ile misafirlerini yoğun bir şekilde ağırlıyor. İç ve dış hatlarda hizmet veren havalimanına ulaşımınızı havalimanı transfer hizmetimiz ile gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz şehir içinde size eşlik edecek bir şoför eşliğinde araç kiralayabilirsiniz.

Diğer hizmetlerimize buradan göz atabilirsiniz.

Vip Vito Transfer ailesi olarak sizlere keyifli bir yolculuk yaşatmak ve güvenliğinizi sağlamayı amaçladık. Bu doğrultuda attığımız her adım bizi daha da yukarılara taşıdı ve transfer şirketleri arasında öncü bir konuma getirdi. Sizler sayesinde bu noktada olduğumuzun altını çiziyor ve sizleri unutulmaz yolculuklar için davet ediyoruz. Böyle buyurun

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir