İçeriğe geç

İSTANBUL’UN KIŞ MEKANLARI

İstanbul, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan metropol. Her mevsim, her insan ayrı yakışır bu şehre.

Tabi gülün olduğu yerde diken olmazsa olur mu?

Olmaz.

İstanbul’un dikenleri de bazen canınızı sıkabilir. Trafiği, karmaşası, gürültüsü de bunlardan birkaçıdır. Şehirde yaşayan biride olsanız, kısa bir ziyarette bulunan misafirde olsanız hep bu konulardan başınız ağrır. İstanbul’u hissedebileceğiniz, yaşayabileceğiniz birçok nadide mekan vardır. Sizler için bunlardan birkaçını sıraladık.

Kapalı Çarşı

İstanbul’da yaz kış fark etmeden gidilen bu tarihi çarşı dünyanın en büyük ve en eski çarşısıdır. Her yıl 100 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan bu çarşıda aşağı yukarı 4000 dükkan bulunmaktadır.

Panaroma 1453 Tarih Müzesi

2009’un Ocak ayında açılan bu müze, kışın soğuğunda kaçabileceğiniz ve çok beğeneceğinize emin olduğumuz bir müzedir. 8 sanatçının 3 yılda bitirdiği resimler panaromik olma özelliği taşımaktadır.

İstanbul Modern Sanatlar Müzesi

11 Aralık 2004 yılında ziyaretçileriyle ilk kez buluşan ve o günden beri sanat aşkınızı arttıran, beğenilerin ve övgülerin en güzellerini alan bu müzede sanatın her dalını görebilirsiniz.

Galata Kulesi

İstanbul beyazları giyinmişken yolunuzu Galata Kulesine çevirin. Kız Kulesinin maviyle dansını, şehri kaplayan beyazın sokaklarla dansını İstanbul’a 528 yılından beri eşlik eden bu tarihi kulede izleyebilirsiniz.

Vip Vito Transfer’in İstanbul’da sunduğu hizmetler sizleri yazımızın başında bahsettiğimiz dikenlerden kurtarmaktadır. Hizmetlerimizi kişiselleştirebilme olanağınız sayesinde şehrin kalabalığından, şehri yi bilen çalışma arkadaşlarımız sayesinde trafikten, kurtulabilirsiniz.

Mercedes E Class, Mercedes S Class, Mercedes vito, Sultan Otokar ve Mercedes otobüs, minibüs ve midibüs gibi farklı kapasitelerde araçlara sahip filosu sayesinde İstanbul’un sokaklarını tam size uygun bir araçla gezebilirsiniz.

  • Havalimanı transfer
  • Şoförlü veya şoförsüz araç kiralama
  • Liman transfer
  • Grup veya özel transfer
  • Zırhlı araç kiralama(İsteğe göre koruma görevlisi eşliğinde)
  • Makam aracı tahsis

Yukarıda listelenen hizmetlerden dilediğinizi alabilirsiniz. Vip Vito kalitesiyle seyahat etmenin ayrıcalığını hemen yaşamak için 0212 498 00 50  numaralı çağrı merkezimize veya buradaki adreslerimizden herhangi biriyle hemen iletişim kurabilirsiniz.

Vip Vito Transfer ile keyifli yolculuklar…

Ayrıca Bakınız:

TAKSİ YERİNE ARAÇ KİRALA

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir