İçeriğe geç

VALİZ HAZIRLAMANIN PÜF NOKTALARI

Tatil için, ziyaret için, iş için… Yola çıkma nedeniniz ne olursa olsun o valiz hazırlanır. Seyahat tarihiniz belirli, biletler tamam, kalacak yeriniz var, geldik en can alıcı kısımlardan biri olan valiz hazırlamaya. Bazı eşyalarımıza bu kısımda veda etmek zorunda kalabiliyoruz. Sıkış tepiş doldurulmuş, taşıması zor bir valizle belkide birkaç valizle uğraşmamak için olabildiğince programlı hazırlanmamız gerekir.

Liste oluşturun.

liste ile ilgili görsel sonucuPlan program gerektiren bir iş demiştik valiz hazırlamak için, öncelik sırasına göre hazırlanmış bir liste eşyalarınızı ardınızda unutmanızın da yolunu tıkayacaktır. Gideceğiniz yerin hava durumuna, kaç gün kalacağınıza ve neler yapacağınıza bakarak yanınıza alacaklarınıza karar verebilirsiniz.

 

 

 

Sıvılara dikkat!

Bildiğiniz üzere uçaklarda 100 ml’den fazla sıvı taşınmasına izin verilmiyor.  Bu konuda uyaralım da sonradan havalimanında sevdiğiniz parfümleriniz, şampuanlarınız vesaire eşyalarınızdan ayrılmak zorunda kalmayın. Üzülmenizi istemeyiz.

Uçak yerine özel araç veya otobüs yolculuğu yaptınız diyelim her halükarda yanınıza aldığınız sıvıların valizinize dökülme ihtimalini ortadan kaldırmak için şişelerinizi poşet içerisinde saklayabilirsiniz.

Kıyafetleri katlayın…

İlgili resimKatlı ve düzenli kıyafetler her zaman daha az yer kaplar ve göz yormaz, neyin nerede olduğunu rahatlıkla görebilir ve zaman kaybetmeden ona ulaşabilir, bazı kıyafetlerinizi de iç içe geçirip rulo yaparak valizinize yerleştirebilirsiniz. Kalın kıyafetlerinizi en alt kısma koyarak kendinize daha çok yer oluşturabilirsiniz.

 

 

Detaylar önemlidir!

Takılar, ayakkabılar, bakım ürünleri gibi detaylar da en az kıyafetler kadar önemlidir. Ayakkabınızın eşyalarınızı kirletmesini önlemek için onları da poşetlerde muhafaza edebilirsiniz. Ayakkabılarınızın içine küçük eşyalarınızı koyarak yer kazanabilirsiniz. Takılarınızı veya bakım ürünlerinizi de kıyafetlerin arasına sıkıştırarak saklayabilirsiniz. Kırılma ve bükülme riski olanları kalıp içine oturtmanız da fayda var. Teknolojik cihazlarınız için USB kablonuz, şarj aletleriniz, powerbankınız ve elinizin altında olmasını istediğiniz malzemeleri üst kısma yerleştirirseniz valizinizi olur olmadık yerlerde boşaltma riskine girmemiş olursunuz.

 

Vip Vito Transfer ile valizlerinizi oradan oraya sürüklemeyi dert etmeyeceksiniz. Şoförlü araç kiralama hizmetimizden yararlanarak istediğiniz her yere valizinizi dert etmeden gidebileceksiniz. İletişim için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız: 

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir