İçeriğe geç

Sabiha Gökçen Taksim Alan Transfer

Trafik özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde çok ciddi bir sorun olmakta, bir yerden başka bir alana ulaşmak çok fazla zaman alabilmektedir. Ulaşım alanında yüz ölçümü ülkemizde en büyük illerden biri olan İstanbul iki büyük havalimanı Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çokça tercih edilmektedir. Havayolları mesafeleri kısaltması itibari ile tercih edilmektedir. Ancak sonrasında yol çilesi bazı durumlarda kazandığınız tüm vakitleri kaybettirebilir. Bu alanda  Sabiha Gökçen Taksim Alan Transfer hizmetleri ile uçak konforu elde edebilir ve hem zamandan tasarrufu evinize kadar sürdürebilir, hem de ekonomik özelliklerde kişiye özel hizmetler alabilirsiniz.

Transfer fiyatları için buradan sitemizi ziyaret edebilirsiniz

 

Sektörde 19. Yılımız

Şahinoğlu Group markalarından olan firmamız 19 yıldır taşımacılık alanında faaliyet gösteriyor. Onbinlerce kişi ve yüzlerce firmayla işbirliği yapan firmamız 20.yılına yaklaşırken sektörün en iyisi olma yolunda, hedeflerine emin adımlarla yürümektedir. Referanslarımız bu bağlantıdan göz atabilirsiniz. http://www.vipvitotransfer.com/referanslarimiz.html

Sabiha Gökçen ve Taksim

Taksim ile Sabiha Gökçen arasında 41 km bulunmaktadır. 25-30 dakika içerisinde kat edilebilecek bu yol İstanbul trafiğinde yolcu alıp- indirerek ilerlediğinde çok daha uzun hale gelebilir. Bu alanda alan transferi hizmetleri ile çok uzak mesafeleri çok daha kısa süre içerisinde kat edebilir ve çok daha konforlu olarak havaalanına ulaşımınızı tamamlayabilirsiniz. Verilen hizmetler arasında paylaşımlı transfer, kişiye özel transfer, grup transfer ve VİP araç tahsisi hizmetleri bulunur. Seyahat öncesinde rezervasyon yaptırarak yolculuğunuzun planlanmasını isteyebilirsiniz. Bu alanda kişisel bilgilerinizi, iletişim bilgiler ve adresinizin yanında uçuş ilgileri ve kişi sayısı da belirtmeniz istenecektir. Verilen kaliteli hizmetler sayesinde Sabiha Gökçenden Taksime Şöförlü Araç Kiralama ile yolcuların uçuş alanında talep ettikleri konforu karada yakalamaya başlayacaklardır.
Şoförler genel anlamda deneyimli olmakta ve trafiğin keşmekeş halini aldığı bu şehirde trafiğe takılmadan gideceğiniz yere tam vaktinde ulaşmanız sağlanmaktadır. Kişiye özel hizmetler sayesinde konforu kapınızdan itibaren alabilir ve tamamen sizin talimatlarınızla istediğiniz yere sizi götürebilir. İş seyahatinizde, turistik amaçlı ya da farklı bir şehre yaptığınız yolculukta kalabalık bir arkadaş grubunuz varsa bu durumlar içinde verilen hizmetler oldukça ekonomik olacaktır.  Sabiha Gökçen Taksim Alan Transfer hizmeti ile havaalanına ulaşım yollarda sizin için çileye dönüşmeyecektir. Konfor, hız, güven ve memnuniyet garantili hizmetler verilmektedir. Müşterilerin yol boyunca sıkılmadan ilerlemeleri için araç için wi-fi uydu gibi bağlantılarda bulunmakta, günlük gazetelere yol boyunca göz atabilmeniz için hizmet olarak sunulmaktadır.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir