İçeriğe geç

ÖZEL GÜNLER İÇİN ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA

Bazı günleri diğerlerinden ayıran detaylar vardır hayatımızda. Böyle günleri sevdiklerimizle geçirmek ve mutluluğumuzu etrafımıza saçmak için can atarız. Kutlamalarla,sürpriz hediyeler ve gülücüklerle  dolu günlerdir.

Doğrum günü, söz, nişan, kına, evlilik, yıl dönümü, sünnet düğünü… Her türlü özel gününüzde sizlerin yanında olan Vip Vito Transfer markamız alanında profesyonel birçok çalışma arkadaşıyla sizlere ulaşım sektöründe hizmet vermektedir.

Araç filosu; 3+1 için Mercedes E ve S serisi, Renault Fluence, 9+1 kapasitesiyle Mercedes Vito, 17 kişi kapasiteli minibüs, 27 kişi kapasiteli midibüs, 48 kişi kapasiteli otobüslerimizden oluşmaktadır. Tecrübeli ve güler yüzlü çalışma arkadaşlarımızın eşliğinde özel günlerinizin ulaşımını dert etmeyeceksiniz. İsteğiniz doğrultusunda gününüzü daha da güzelleştirmesi için araç süslemesi de yapılmaktadır. İster kişisel ister grup olarak kiralama yapabilir lüks araçların keyfini sürebilirsiniz.

İlgili resim

Anasayfaya girdiğiniz anda karşınıza çıkan araç kiralama panelinde sırasıyla isteklerinize uygun araç kiralama işlemlerini halledebileceğiniz gibi 0212 498 00 50  veya 0532 583 22 57 numaralı telefonlardan da iletişim sağlayarak bilgi alabilir ve araç kiralayabilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için buraya tıklayınız.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir