İçeriğe geç

HAFTA SONU KAÇAMAĞI : ABANT

Metropollerin sıkıcı, monoton, gürültülü ve karmaşık ortamından bunalmamak elde değil. Her gün aynı saatte kalkar, belirlediğimiz düzende bir kahvaltı ve hazırlıktan sonra aynı yoldan işe veya okula gideriz, çünkü değişiklik yapmak programımızı aksatabilir, farklı bir yol denemek monoton hayatımızın sözde düzenini bozabilir. Tüm bu düşünceler yüzünden belli bir sistemde çakılıp kalan metropol insanı oluveriyoruz bir anda. Yıllar, günler gibi geçip giderken kendimize ve sevdiklerimize ayıracak vakti neredeyse yaratamıyoruz. Tüm bu siyah beyaz düzenin içinden sıyrılıp gelen ve renklendirme imkanı sizin elinizde olan hafta sonu… Kiminin doyasıya değerlendirdiği kiminin ise yatmaya ayırdığı iki gün…

Her hafta sonunu yatarak geçirmek bir süre sonra ziyandan başka bir şey olamaz. Bir iki hafta sonunu üst üste yatarak geçirebiliriz ama bunu uzun süreye yayınca, hafta içindeki o siyah beyaz düzenden kafamızı çıkarmadan yaşamaya devam etmiş oluyoruz bir nevi. Çalış, çalış, çalış, sorumluluklarını yerine getir ve bumm hafta sonunda yat. Tabi ki doğal olarak yatıp dinlenmekte hakkımız ama tüm bu zaman akıp giderken kendimizi iyi hissettirecek, sevdiklerimizle vakit geçirip bizi mutlu edecek, bizi geliştirecek ve değiştirecek, ufkumuzu açacak etkinlikler, geziler, maceralar varken sürekli de yatamayız, yatmamalıyız. Tüm bunlar kapımızın dışında bizi beklerken bir göz atmamak olmaz. Sizler için bu yazımızda kapınızın dışında bir güzellik olan ve hafta sonunuzu doyasıya değerlendirmenizi sağlayacak bir yerden bahsetmek isteriz.

Abant ile ilgili görsel sonucu

Abant…

İstanbul ve Ankara gibi metropol şehirlerin ortasında kalan ve tabiatın kalbi olarak nitelendirilen Bolu ilimizdeki Abant, yaz kış demeden dört mevsim ziyaretçileri kucaklıyor. Tertemiz serin ve kendinizi tamamen doğaya bırakmanızı sağlayan havası ile başınızı döndüreceğinden emin olun. Dillere destan Abant Gölü; ferah havası; sizi,  hiç gri bir metropolde yaşamamış gibi yepyeni hissettirecek yeşil doğası ile hafta sonunuzu adadığınıza asla pişman olmayacağınız yegane yerlerden biridir Abant.

İlgili resim

Lüks otelleri kadar özenle yapılmış tema otelleri de bulunan Abant’ta aktivite konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceksiniz. Yürüyüş, piknik, kamp, göl keyfi, bisiklet turu, sucuk ekmek keyfi…

İstanbul’dan maximum 5 saat, Ankara’dan ise 3 saat süren bir yolculukla Abant’a ulaşabilirsiniz. Şehirde havalimanı bulunmadığından ulaşım sadece karayolu ile gerçekleştirilmektedir. Birçok otobüs firmasının seferleri bulunduğu gibi özel araçlarla da ulaşım sağlanabilir. Araç kiralama hizmetini tercih eden bir kitlede mevcuttur.

Vip Vito Transfer de, 1997 yılından beri ulaşım alanında öncü bir pozisyonda olan, Şahinoğlu Group bünyesinde hizmet veren tecrübeli bir firmadır. Şoförlü araç kiralama hizmeti, şoförsüz araç kiralama hizmeti ile kaliteli bir seyahat sunmayı amaçlayan Vip Vito Transfer her kapasitede yolcu grubuna rahat bir seyahat imkanı sunmaktadır. Kalabalık gruplarınız için şoförlü Mercedes otobüs, Sultan Otokar Otobüs kiralayabileceğiniz gibi, binek araçlarımızla da seyahatinizi kişiselleştirebilirsiniz.

Mutlu hafta sonları…

Detaylı iletişim bilgisi için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJLARI

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir