İçeriğe geç

Atatürk Havalimanı Transfer

Hava yolu işlemlerinde ne yazık ki en büyük sorunu ve sıkıntıyı yaşayan yolcular, engelli yolculardır. Bedensel olarak engele sahip olan tüm yolcular için belirli kolaylıkların da sağlanması gerekir. Seyahat acentesi tercihlerinde de engelli yolcuların konforu için uygulamaları esas alan markalardan destek alınması ideal bir seçim olacaktır. Atatürk Havalimanı transfer hizmeti kapsamında engelli yolcular için çeşitli kolaylıklar sunan markalar çoğunluktadır. Bu seyahat acenteleri ile engelleri aşmak çok daha kolaydır. Hayatın biz insanlara ne tür sürprizler sunacağını daha önceden hiç kimse bilemez. Hayatınızda mevcut olan engelleri kaldırarak, empati içeren bir anlayış ile hizmet sorumlularına düşen görevi en iyi şekilde yerine getiren markalar kesinlikle tercih edilmedir.
İstanbul genelinde çok sayıda yeniliğe imzasını atmış olan markalar, bu alanda beklentilere ve ihtiyaçlara göre hazırlanmış olan ‘hidrolik kaldırma mekanizmalı’ özel bir araç ile fark yaratmaya çalışırlar. Ayrıca engelli yolcuların hizmetinde olmaya ve onlara yardım etmeye de özen gösterirler. Transfer fiyatları için Atatürk Havalimanı Transfer linkine tıklayabilirsiniz. Hizmet kapsamında bu gibi kolaylıkların yer aldığını belirtmek mümkündür. Olduğunuz yerden İstanbul Atatürk Havalimanına hem rahat hem de huzurlu bir şekilde ulaşmak artık çok daha kolaydır. Üstelik seyahat acenteleri tarafından sunulan online transfer işlemleri de kaliteli ve güvenilir web adreslerinin tercih edilmesi mümkün haldedir. Uçuş saatlerine göre daha önceden planlana saatte sizleri istediğiniz noktadan alınıp daha sonrasında tam vaktinde hava alanına ulaştırılmaktadır.

 

 Atatürk Havalimanı Transfer hizmeti
Atatürk Havalimanı Transfer hizmeti

Sizleri taksi ücreti, trafik sıkıntısı, park yeri, park ücreti ya da hava alanına zamanında yetişememe gibi streslerle karşılaştırmamak için bu hizmetler sunulurken büyük özen gösterilmektedir. Uçuş saatinizden yaklaşık 6 saat öncesine dek firmalarla iletişim kurarak uçuş saatinizi ve bulunduğunuz adresi belirtmeniz yeterli olacaktır. Atatürk Havalimanı Transfer hizmetinin bu gibi kolaylıkları son derece önemli bir detaydır. Hizmet talep eden yolcuların konforu ve güvenliği en iyi şekilde sağlanmalıdır. Ancak bu sayede söz konusu olan seyahat acenteleri profesyonel bir hizmet sunulabilir ve yolculardan da memnuniyet elde edilebilir.

Fiyatlar ve iletişim için anasayfamızdaki sorgudan yararlanabilirsiniz. Veya 444 1 113’ü arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

acilebilet sistemimizden uçak biletini üç adımda kolaylıkla satın alabilirsiniz.

vipvitotransfer sayfamızdan şöförlü kiralayacağınız  vito.lüks minibüs, lüks midibus,lüks otobüs araçlarımızla hizmetinizdeyiz.

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir