İçeriğe geç

At Binicilik ve Golf Klüpleri

AT BİNİCİLİK KLÜPLERİ

Alkuzu Binicilik & At Pasiyonculuğu Kemerburgaz 

Yemyeşil bir ormanın içinde, 47 dönümlük arazinin üzerine yerleşmiş tesis her seviyede biniciye hizmet veriyor. Biniciler burada lisans sınavlarına ve yarışmalara hazırlamak için özel eğitimler görürken, lisanslı biniciler de özel arazi parkuru seçeneğinden yararlanabiliyor.

Galatasaray Binicilik Kulübü Maslak 

Yabancı lisanlarda ders almak isteyenlere, özellikle yabancı uyruklu öğrencilere, binicilik eğitimi verilebiliyor.

Göçmen’s Ranch Zekeriyaköy, Sarıyer

5 yaştan itibaren her yaşa ve seviyeye uygun eğitim programları yer alıyor. Ayrıca at alış, satış ve bakım hizmetleri gerçekleştiriliyor.

Göllü Binicilik Göllü köyü, Beykoz 

Özel ders programları haricinde, Riva deresi ve ormanın birleştiği noktada konuşlanan tesiste arazi binişleri de yapılmaktadır.

International k9&Horse Club Hadımköy 

4-6 yaş arası çocuklara at üzerinde gezinti yapılarak binicilik sporu tanıtılıyor. Temel eğitimini tamamlamış biniciler engel atlama ve dresaj disiplinlerinde branşlaşıyor.

İstanbul Atlıspor Kulübü Maslak 

40 dönümlük arazide iki kapalı, iki açık manej ve bir kapalı pony maneji var. Restoran ve lokalleriyle sosyal hayatı oldukça canlı.

İstanbul Binicilik Kulübü Taşdelen 

Binicilik eğitiminin yanı sıra at pansiyon hizmetleri ile paintball ve tracking imkânları da mevcut.

Kemer Golf & Country Club Kemerburgaz 

Kulüpte veterinerlik ve bakım hizmetleri de veriliyor. Yıl boyunca turnuvalar ve etkinlikler düzenlenmektedir. Eylül aylarında düzenlenen ve üç gün süren İstanbul Horse Show bunlardan en önemlisi.

Sipahi Ocağı Maslak 

Binicilik tarihimizde ve kültürümüzde önemli yeri var. Kulüpte belli bir ücret karşılığı ata binebiliyorsunuz. Düzenli bir biniciyseniz paket programlarından yararlanabilirsiniz.

World Point Yaşam Merkezi Beykent 

Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü manzarası eşliğinde, 65 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen spor merkezinin hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

S Uluslararası Binicilik Merkezi Avrupa’nın En İyilerinden. İstanbul

Sevil Sabancı tarafından İstinye’de kurulan tesis Türkiye’yi binicilik sporunda dünyanın odak noktası yapmayı hedeflemektedir. 30 bin metrekare açık ve kapalı alana sahiptir. Pony Club, zihinsel ve bedensel engelli çocukların rehabilitasyonu için de çalışmalar yapmaktadır

Ballıca Atlıspor Kulübü Başlangıçtan İleri Seviyeye. İstanbul

Kuruluşundan beri Ballıca Köyü’nde, orman kenarındaki 17 dönüm arazi üzerinde hizmet veriyor. Çocuklar ve yetişkinler olarak iki kategoride, başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar dersler veriliyor.

Gürman Binicilik Kulübü Engellilere Ücretsiz. İstanbul

2008 yılında Büyükçekmece Gölü kıyısında kurulan 46 atın bulunduğu kulüpte ayrıca at pansiyonluğu da yapılmaktadır.

 

Saklıköy Country Club Butik Binicilik Kulübü. İstanbul

1993 senesinden beri Polonezköy’de faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda 48 tane box barındıran bir at oteline sahip. 8 bin metrekare alan üzerine kurulu

 

GOLF KLÜPLERİ

 İstanbul Golf Kulübü

Avrupa’nın en eski dördüncü golf kulübü. Bugün 122 yaşında olan İstanbul Golf Kulübü’nün, Türkiye’de golf sporunun yaygınlaşmasında önemli katkıları olmuştur.

Klassis Golf & Country Club 

Uluslararası standartlarda zorluğa sahip bir şampiyona sahası. Türkiye’nin en eski ikinci sahası. tasarımı dünyanın en iyi golfçülerinden biri olan Tony Jacklin’e ait.

Kemer Golf & Country Club / İstanbul

Birçok turnuvaya ev sahipliği yapıyor. İngiliz Golf Sahası Mimarlar Birliği başkanlarından Joan Dudok Van Heel tarafından, USGA karşılaşmalarına uygun özelliklere sahip olacak şekilde tasarlandı.

Kuşadası International Golf Kulübü / Aydın 

Kuşadası’ndaki ilk golf sahası. Saygın mimar Jose Canales Galvez’in tasarımıyla Mas Golf Uno Golf Design tarafından tasarlandı.

Carya Golf Kulübü / Antalya 

Akdeniz kıyılarında geleneksel İngiliz mimarisine sahip ilk klasik Türk golf kulübü.  Belek’teki saha, Thomson Perrett ve Lobb Golf Sahası mimarları tarafından tasarlandı.

 National Golf Kulübü / Antalya

Uluslararası turnuva oyuncuları David Feherty ve David Jones tarafından, alanın doğal güzelliklerini koruyacak ve ortaya çıkaracak yaklaşımla tasarlanmış. European Professional Golfers Association standartlarına uygun Türkiye’nin ilk golf kulübü.

Antalya Golf Kulübü – Antalya

PGA Sultan Sahası, European Golf Design mimarları ve David Jones tarafından tasarlanmış. Bu sahada oynayanlardan biri de Amerikalı efsane golfçü Tiger Woods

Gloria Golf Kulübü / Antalya

Dünya Amatör Golf Şampiyonası organize edilmiştir. Michel Gayon tarafından dizayn edildi. Dünyanın en iyi dokuz delikli golf sahalarından birisidir.

Cornelia Golf Kulübü / Antalya

Ünlü golfçü Nick Faldo tarafından tasarlanmıştır. Bu sahayı tasarlarken, Burası harikulade doğal, çamlarla örtülü,

kumluklarıyla istisnai bir alan. Geniş kum bayırları sahanın doğruca içinden geçiyor ve bu özelliği deliklerin çoğunluğunda kullanacağız demişti.

The Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü / Antalya

Dünyaca ünlü İskoç golfçü Colin Montgomerie tarafında tasarlandı. PGA Tour takvimine giren ve Kasım ayında gerçekleştirerek Türkiye Açık’a da ev sahipliği yaparak Türkiye’de bir ilkin adresi olmuştur.

Lykia Links Golf Kulübü / Antalya

Avrupa’nın en iyi 100 golf sahasından biri. Tasarımcısı, ödüllü Amerikalı golf mimarı Perry O. Dye.

acilebilet sayfamızdan Türkiye ve dünyanın bütün hava limanlarına  uçak bileti satın alabilir,vipvitotransfer sistemimizden şöförlü araç talep edebilir binicilik ve golf kulüplerine kolaylıkla ulaşımı sağlayabilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir