İçeriğe geç

Araç Tahsis Nedir

Araç Tahsis nedir ? Sorusunu cevaplamadan önce tahsis nedir onu anlatalım. Tahsis kelimesi günlük hayatta çok kullanılmasa da genel hatlarıyla bilir, bir kişiyi, bir yeri veya olayı başka bir kişiye ayırmak, rezervasyon etmek anlamına gelmektedir. Fakat araç transfer olayında ise bu durum biraz daha farklıdır.

 

Anasayfamızda da bulunan ( www.vipvitotransfer.com ) transfer arama panelinde  Tahsis; Var – Yok  seçeneğini göreceksiniz. Peki burada ne anlama gelmektedir yani araç tahsis ne demek.

arac-tahsis-nedir
arac-tahsis-nedir

Bura da tahsis var seçeneğini kendinize gün boyu eşlik edecek bir araç istemeniz demektir. Örneğin istanbula toplantı amacıyla geldiniz, nerede ne kadar vakit geçireceğinizi bilmiyorsunuz. Sürekli oradan oraya araç transfer istemekte pahalıya geleceğinden bu seçenek sizin için doğru olacaktır. 4 saat, 8 saat , 12 saat veya tam gün şeklinde tahsis isteyerek kendinize gün boyu eşlik edecek bir araç almış olursunuz. Bu gibi durumlarda şöförlü araç kiralama seçeneklerinden tahsis hizmetini seçmiş olursunuz.

acilebilet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir