İçeriğe geç

YOLCULUĞUNUZU DAHA KONFORLU HALE GETİRİN

Yola çıkmak eğlenceli veya güzel olduğu kadar yorucudur da. Yol yorgunluğundan kaçınmak için yolculuk süresinde yanınıza alacağınız bazı eşyalarla, yolculuk öncesinde veya sırasında dikkat edeceğiniz bazı detaylarla seyahatinizi daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Gel gelelim bu detaylar nelerdir.

En önemlisi seyahat yastığı…

İster otobüs ister uçak ister tren olsun. Küçük bir seyahat yastığının kurtaramayacağı hiçbir boyun yoktur. Soğuk cama veya bir süre sonra uyuşup sizi rahatsız edebilecek olan kolunuza başınızı yaslamaktansa boyunluk veya seyahat yastığıyla konforu yakalayabilirsiniz.

Rahat giyinmek.

Yol boyunca seyahat edeceğiniz alan gerçekten rahat bir yolculuk geçirecek kadar geniş olmayacağından rahat giyinmek ve bu alanda böylelikle rahatça oturmak sizi konfora bir adım daha yaklaştırır.

Cam kenarı koltuklar.

İster uçak ister otobüs fark etmez cam kenarında olmak daha rahattır çünkü yanınızdan geçerek sizi rahatsız edecek biri olmayacaktır ve camdan dışarıyı seyrederek zaman geçirebilirsiniz.

Kitap, müzik, film…

Zaman geçirecek bir şeyler demişken tabi ki bu kısma değinebiliriz. Gündüz yolculuk yapıyorsanız ve midem etkilenmez diyorsanız kitap okuyabilirsiniz. Bunun dışında müzik dinleyerek zaman geçirebilir veya artık, neredeyse her araçta olan küçük ekranlardan yada kendi tablet veya bilgisayarınızdan film izleyebilirsiniz.

Ekstra kıyafet.

Uçakta seyahat edecekseniz uçaklarda ekstra bir soğukluk olabileceğinin bilinciyle yanınıza yedek bir hırka veya kapüşonlu alabilirsiniz. Otobüs seyahatinizin mevsimine göre bu tercih değişir fakat gece de yolda olacaksanız işinizi şansa bırakmayın. Soğuktan titreyerek geçireceğiniz bir seyahatin pek konforlu olmayacağından eminiz.

Konfor için Vip Vito Transfer…

Zengin seçenekleriyle dolu konforlu araç filosundan( Mercedes E Class, Mercedes  S Class, Mercedes vito, Renault Fluence, Sultan Otokar midibüs, Mercedes otobüs veya minibüs) dilediğinizi seçerek birçok farklı hizmetten yararlanabilirsiniz. Havalimanı transferiyle yolculuk öncesi veya sonrası da konforunuzu koruyabilir, şoförlü araç kiralama hizmetiyle de yolculuğunuzu Vip Vito Transfer farkıyla değerlendirebilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgileri için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

NEDEN VİP VİTO TRANSFER?

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir