İçeriğe geç

ŞOFÖRLÜ ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ

İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde şoförlü araç kiralama hizmetini, yüksek müşteri memnuniyetini yakalayarak sunmaya devam ediyoruz. İstanbul’un dilediğiniz noktasından başlayarak dilediğiniz süre boyunca kiraladığınız aracınızla konforlu bir yolculuk geçirin. Tecrübeli şoförler eşliğinde geçecek olan yolculuğunuz boyunca kaybolma veya vakit kaybı gibi noktalar söz konusu bile olmayacaktır.

Konfor için Vip Vito Transfer!

Filomuz, Mercedes E Class, Mercedes S Class, Renault Fluence, Mercedes vito, otobüs, minibüs, Sultan Otokar midibüs gibi gerek binek gerekse geniş kapasiteli araçlarıyla hizmetinizdedir. Araçlarımız hakkındaki detaylı bilgiyi buraya tıklayarak gideceğiniz Araç listesi sayfasında görebilirsiniz.

Ana sayfamızdaki sorgu motoru sayesinde kiralama bilgilerinizi girerek detaylı bir tablo ile sonuç elde edebilirsiniz. Bu sonuçlar saatlik, günlük veya tahsis şeklinde olmakla beraber dilediğinizi uygun fiyata alabilirsiniz. Uygun fiyatlı olmakla beraber ekstra bir ücret çıkararak sürpriz bir ödeme yapmanıza neden olmaz. Sizlerde kaliteli bir hizmeti böylesi uygun fiyatlara almak istiyorsanız tercihiniz Vip Vito Transferden yana kullanmalısınız.

Esnetme imkanınız olan hizmetimiz sayesinde belli bir hizmet paketi içerisinde sıkışıp kalmazsınız. Belirlediğiniz güzergahı yolda da değiştirebilir dilediğiniz yeri, ulaşım sıkıntısı çekmeden ziyaret edebilirsiniz. Ek ikramlar eşliğinde kaliteyi sonuna kadar yaşayın. Sınırsız internet, buzdolabı, günlük gazete, yiyecek içecek ikramı gibi detaylarla seyahatinizi konforlu hale getirmek bizim işimiz.

 

Vip Vito Transferin kaliteli hizmetlerinden yararlanmak ve daha detaylı bilgi edinmek için 444 1 113 veya 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezlerimize 7/24 ulaşabilirsiniz. Diğer iletişim adreslerimiz buradadır.

Ayrıca Bakınız:

YOLCULUĞUNUZU DAHA KONFORLU HALE GETİRİN

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir