İçeriğe geç

KAYAK TRANSFERİ

Bu kışta da kayak heyecanına varmak isteyenler için, gitmek istediğiniz kayak merkezine kadar konforlu bir ulaşım imkanı sunuyoruz. İstediğiniz kapasitede araçla sunulan bu hizmetle gönül rahatlığıyla seyahat edebilirsiniz. Yol için gerekli önlemlerden yolcu sigortasına kadar birçok nokta, hizmet içerisinde bulunduğu için sizlere kalan ise yolculuğun keyfini çıkarmak olacaktır. Çünkü nereden alınmak istiyorsanız oradan alındıktan sonra varmak istediğiniz noktaya kadar tek yapacağınız kalitenin tadını çıkararak yoldaki güzellikleri takip etmektir.

  • Mercedes E Class
  • Mercedes S Class
  • Renault Fluence
  • Mercedes vito
  • Sultan Otokar midibüs
  • Mercedes minibüs
  • Mercedes otobüs

gibi araçlar ve daha fazlası ile sunulan hizmetler 3 kişilik araçlardan 48 kişilik otobüslere kadar değişmektedir. En kalabalık grubunuzla bile rahatlıkla seyahat edebilir gönlünüzce gezebilirsiniz.

kar kayak ile ilgili görsel sonucu

Bursa Uludağ, Erzurum Palandöken, Kars Sarıkamış, Bolu Kartalkaya, Kocaeli Kartepe, Çankırı Ilgaz… Daha birçok büyüleyici kayak merkezine ulaşım sağlamak ve bunu gayet uygun fiyatlara yapmak istiyorsanız adresiniz Vip Vito Transfer.

Türkiye’de olduğu gibi Bulgaristan’da ki kayak merkezlerinden biri olan ve sıkça tercih edilen Bansko Kayak Merkezine de ulaşımınızı  kaliteli ve rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyoruz. Detaylı bilgi için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Türkiye’nin kayak merkezleri hakkında kısaca bilgi sahibi olmak ve tercih yapmak istiyorsanız buraya göz atın.

Vip Vito Transfer ile kışta da engel tanımayın.

0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezini hemen arayarak kaliteli bir seyahat için ilk adımı atın. Daha detaylı iletişim adreslerimiz için tıklayınız.

Ayrıca Bakınız:

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KAYAK

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir