İçeriğe geç

HAVALİMANI TRANSFER HİZMETİ

Havalimanı transfer hizmetini satın alarak uçuş öncesi veya sonrasında ulaşımınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz.Kişisel bir transfer hizmeti sunduğu gibi kalabalık seyahat gruplarına da rahatlıkla uygun fiyata seyahat etme imkanı sunan Vip Vito Transfer, 1997’den beri ulaşım sektöründe bulunan Şahinoğlu Group bünyesinde bulunan bir markadır. Tecrübeli kadrosuyla, başarıyı yakalayarak müşteri memnuniyetini hep yüksek oranlarda tutmaktadır.

Mercedes E Class, Mercedes S Class, MErcedes vito, Renault Fluence, Sultan Otokar midibüs, Mercedes otobüs, minibüs gibi farklı kapasitelerdeki araç seçenekleriyle sizlere birçok araç sunuyoruz. Konforlu ve bakımlı araçlarımızda seyahat ederken ek ikramlarımızdan gönlünüzce yararlanabilirsiniz. Tercihinizi sınırsız wifi, buzdolabı, günlük gazete, yolcu sigortası ve daha birçok seçenekle hizmetini süsleyen Vip Vito Transferden yana kullanabilirisniz.

  • Trafikte kalma korkusuyla uçağı kaçırma riskine girmezsiniz.
  • Kalabalık toplu taşımalarda bavul taşıma derdine son.
  • Kişisel bir araçla seyahat etme imkanı.
  • Özel misafirleri özel bir araçla karşılayın.
  • Kalabalık bir seyahat grubunuz varsa, kendinize ait bir araç sahibi olun.
  • Kısaca konforlu seyahat edebilirsiniz.

İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa, Trabzon, Adana gibi birçok ilde de bu hizmeti aynı kalitede sunmaya devam ediyor ve memnuniyetinizi sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Soru veya görüşleriniz için 0212 498 00 50 numaralı çağrı merkezini arayabilir veya daha detaylı iletişim bilgileri için buraya göz atabilirsiniz.

Ayrıca Bakınız:

NEDEN VİP VİTO TRANSFER?

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir